Då nu aldrig

Jag är en sådan som känner alldeles för mycket och nu måste jag komma över något som aldrig ens började och inte slutade och inte ens existerade däremellan.

Och ändå. Vackra läppar och kurvan av hans rygg och öppenheten i hans ansikte som om han såg mig helt och hållet.
Och hur jag inte kunde säga något eller möta hans blick för att mina ögon skulle ställa helt andra frågor och hur min hud vibrerade när han stod ganska nära.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Läst din fina blogg. Men du borde ju ha overkligt bra självförtroende, så fin & vacker ju. De ämnen du tar upp är bra, landet eller inte, du kan ju trycka vem du vill,bara att välja för dig ju. Kram

2011-05-22 @ 22:45:35
Postat av: Anonym

Efter att läst din blogg, nu vet jag inte vem killen är eller vem du är..Men helt klart är han intresserad av dig. Svår situation..Oavsett rätt eller fel så tänker man bara att det är som att balansera på lina. Fattar dock inte hur han kunnat hålla byxorna på????

2011-05-22 @ 23:46:04
Postat av: J@CATC

Tack hörrni!

Angående mannen som figurerat i denna blogg - det är snarare två olika män. Dock är problematiken densamma, jag har varit förälskad och de har kanske inte haft lika starka känslor för mig, jag vet inte.

2011-05-30 @ 14:45:04
Postat av: Anonym

Okej, men romantik är ju komplicerad. Jag trodde det var EN man bara och att målet enbart var att trycka honom? Men med känslor blir det ju så många aspekter. Tack för en fin blogg. Du kommer få din prins! Kram

2011-06-01 @ 20:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0