Halsbränna / Heartburn

Håll om mig

eller låt mig vara



Jag saknar dig

när du är så nära

Älskade du, jag hatar dig

Älskade du, jag hatar dig så mycket

och inte alls



Dra åt helvete


eller bara


stanna

Imaginära sängar och alternativa verkligheter

De sängar jag delat på sistone är helt och hållet imaginära. Sökandet efter kärlekssubstans ger inget resultat.
Jag har inte haft fel i min tolkning av subtila signaler, men hans känslor är helt enkelt inte tillräckligt starka, vilket lämnar mig åt mitt självförakt. Även om han erkänner att han skulle kunna känna mer om situationen var annorlunda, i en annan verklighet.

Jag kan skylla allt på honom, eller på hans fru, eller på Gud eller ödet eller matematiken. Det finns ekvationer som saknar lösning, som en fråga utan svar. Varför ställa en fråga som inte har något svar?

Ge mig något konkret, ge mig någon greppbart och verkligt. Jag orkar inte drömma längre, för att vakna svettig i ett hav av besvikelse. Ge mig bevis på att något i livet är värt att hålla fast vid, något som inte handlar om hans ansiktes symmetri eller hans platoniska ömsinthet.

Allt i världen påminner om min ensamhet. Allt bringar smärta och lidande. Till och med sjukhusets fåtöljer tycks hånle åt min patetiska uppenbarelse.


All good things come to an end...

Så har den hunnit ikapp mig igen. Depressionen. Verkligheten. Den har flåsat mig i nacken den senaste tiden, men jag har varit snabbare. Nu är det oundvikliga på väg, och depressionen kastar sig över mig. Det kommer inte kunna utvecklas på det här sättet längre, det kommer få ett slut och slutet kanske kommer redan i morgon. Jag vill inte ha i morgon, jag vill ha i måndags eller förra torsdagen. Multiplicerat med tio. Minst.

RSS 2.0