Burberry

Tittade igenom Burberry's historik, och fann dessa fantastiska kampanjbilder från 60-talet. De skulle nog kunna stå sig även i dagens modemagasin.


Colour & pure silk

Blus och byxor i siden. Låt sommaren komma snart...

Flytta

Nu ska jag säga upp min lägenhet, som varit mitt hem i nästan två år. Jag ska flytta till ett (förhoppningsvis tillfälligt) boende som är större och har lägre hyra. Den egentliga planen är att så småningom flytta tillbaka till Stockholmstrakten.

Och innan flytten är spikad funderar jag på att flytta in permanent i mina nya skor. Jag har inte vågat använda dem utomhus än, det är inte rätta tider för dyra läderskor.


Mulberry

Min första, en liten vintageväska.

Gamla bilder på nytt #3



Computer light


Nej tack


Denna brosch, som farmor givit mig, känns i högsta grad aktuell just nu.

The early works of: me

Skapat vid ca 14 års ålder

Gamla bilder på nytt #2

Julskyltning 2009

Gammelmormor

2 out of 5


Fick lust att lägga upp några gamla bilder, eftersom mitt fotograferande på sistone har gått åt ett håll som inte riktigt känns som jag. Det här är mer vad jag vill syssla med. Analogt.

If it makes you happy

Does it?

Stupid as an egg




Last friday

Saved myself some heartache last friday,

or so I thought



Told him not to call;


now



it doesn´t ache any less


at all


Imagine


Jag borde fotografera

Ni vet den där känslan av att äntligen få kläderna tvättade och äntligen ha rena underkläder. Det har dröjt så länge, man har inte orkat tvätta, man har kanske handtvättat ett par trosor i handfatet. Eller hittat ett par helt utslitna längst in i byrålådan.
När man tvättat, burit ut sopor, lagat mat - och ändå inte gjort hälften av allt man borde göra. Städa, plugga, motionera. Hur många tråkiga, nödvändiga "borden" orkar man med?

Vad jag borde göra är att fotografera. Fotografera, spela fiol, dansa balett och läsa latin. Det är vad jag borde göra i mitt liv.

Acne Enduro

Jag har blivit helt besatt av dessa skor. De är ju inte direkt nya, men jag har tidigade inte liksom fastnat för dem. Jag trodde inte de var min stil. Tills för ungefär en vecka sedan, då vips ville jag ha dem! Men endast stora storlekar fanns kvar i Acnes webshop.
Jag ville ha dem så pass mycket att jag googlade runt och till slut hittade dem i en dansk webshop. Halleluja. Dock fanns de inte riktigt i min storlek, men jag hoppas de ska passa ändå. Spänningen kommer stiga de närmsta dagarna i väntan på snyggingarna.

Whiskers & fur




Leftovers


E & E #2




Shadows I


Grounded




Babydoll




RSS 2.0